Geen categorie

Plaisance

De ambitie van Société Plaisance is om meubels te creëren die zijn geïnspireerd op de traditie van prachtige meubels, terwijl het genre wordt vernieuwd.

Onze kwaliteitseis zorgt ervoor dat we geselecteerde houtsoorten kiezen, voornamelijk kersen, eiken en walnoten, die uit Frankrijk komen en in de open lucht en vervolgens in een oven zijn gedroogd. Onze productie blijft ambachtelijk en bevoorrecht het werk dat met de hand wordt gedaan, in een streven naar perfectie en respect voor de traditie. Creativiteit is ook op het rendez-vous en stelt ons in staat om regelmatig nieuwe collecties toe te voegen aan de vele bestaande collecties.

www.plaisance.pt

FR
L’ambition de la Société Plaisance est de créer des meubles qui s’inspirent de la tradition du beau meuble, tout en renouvelant le genre.
Notre exigence en matière de qualité nous fait choisir des bois sélectionnés, merisier, chêne et noyer principalement, qui proviennent de France et qui ont été séchés à l’air libre, puis en étuve. Notre fabrication reste artisanale, privilégiant le travail fait à la main, dans un souci de perfection et de respect de la tradition. La créativité est également au rendez-vous et nous permet régulièrement d’ajouter de nouvelles collections aux nombreuses collections déjà existantes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *