Geen categorie

Clara Home

Clara Home is een Portugese fabrikant van kwalitatieve meubelen met al meer dan 50 jaar ervaring. In de meubelproductie zijn zij dan ook prominent aanwezig door de zorg die zij besteden aan het ontwerpen van meubelen in een uiteenlopende variƫteit van design en oplossingen op maat.

Met behulp van de meest moderne productiefaciliteiten, investeringen in onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten, een jong en gekwalificeerd team, combineren ze de meest innovatieve materialen, afwerkingen en kleuren, wat zich vertaalt in een onderscheidend en innovatief product.

Hun missie is om producten te produceren en leveren die in staat zijn om de wensen van jullie en onze klanten te realiseren qua esthetiek en budget en kwaliteit.

www.clarahome.pt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *